WIELKIBONGO, Ale co to ma do obecnej sytuacji? To że np mój ojciec kupił kiedyś pralkę lub cokolwiek innego to mam się teraz z tym źle czuc albo kogoś przepraszac? Zawsze powtarzam że skoro górnikom jest tak cudownie no to nie widzę przeszkody aby zmienic pracę, kto tego zabroni?
Nie znam kopalni która wydaje kartki dzięki którym można kupic alkohol lub wyroby tytoniowe, ale może w Rudzie jest inaczej.
Jeszcze raz napiszę, nie wkładaj wszystkich do jednego wora bo nie każda kopalnia traci i nie każdy górnik ma wypisane na czole "DEBIL" i leci do Warszawy palic po...e opony i co tam jeszcze wpadnie w ręce...
Nie wiem jak reszta ale przez Warszawę przejeżdżam tylko jak jadę na wakacje i nie uczestniczę wtedy w manifestacjach... K...a Jeszcze raz napiszę o tym posranym podatku VAT, pytam dlaczego Polska do....ła te 22% jako jedyny kraj na całym świecie?? Nie dziwcie się ludziom którzy zap....li X lat na dole na ścianach, przodkach itd a teraz wmawia Im się że kopalnia jest nierentowna i trzeba zamknął wpizdu. Dlaczego nie można zmniejszyc podatku, pytam dlaczego?? Proste pytanie na które nikt nie odpowiedział, nikt nie zauważył że podatek to 30% kosztów kopalń, zauważone zostało to że k...a za kartki gdzieś tam można browara kupic, żenada
[ Dodano: Wto 25 Lis, 14 22:14 ]
Maicroft, W tym przypadku wszyscy zyskują po prostu krocie
Zamieszczone przez Andja
Zamieszczone przez Alonzo_
Zamieszczone przez Alonzo_
[ Dodano: Wto 25 Lis, 14 22:14 ]
Maicroft, W tym przypadku wszyscy zyskują po prostu krocie

Komentarz